Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Czytelnia
(1)
Autor
Boruc Mirosław A. (1947- )
(1)
Gąsiorowski Marek
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Handel
(1)
Produkt regionalny
(1)
Żywność
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Gatunek
Materiały konferencyjne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
W publikacji tej starano się pokazać wszystkie ważne aspekty wytwarzania i umieszczania na rynku żywności tradycyjnej. Zaprezentowano wiedzę i problemy związane z wytwarzaniem, uzanwaniem, ochroną i tworzeniem rynku żywności tradycyjnej. Publikacja wskazuje także na potrzebę wprowadzenia dalszych rozwiązań, które umożliwiają rozwój rynku żywności tradycyjnej w Polsce. Opis wydawcy.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 338 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej